Perfekt smil med invisalign

Der er mange voksne, der går rundt med skæve tænder og ønsker at de var blevet rettet da de var børn. Det er nemlig ikke spor sjovt at rende rundt med togskinner, hverken som barn eller voksen. Men måske man vil være en anelse mere selvbevidst om togskinnerne som voksen. Det er der dog heldigvis råd for. Der er inden for de seneste år nemlig udviklet en ny tandretningsmetode med en usynlig bøjle. Metoden kaldes for invisalign, fordi bøjlen er ”invisible”. Det foregår på den måde at man bestiller en konsultation ved tandlægen, hvis man ønsker at få rettet tænder med invisalign. Dernæst tager tandlægen aftryk af tænderne, for at kunne bruge dette til at lave den usynlige skinne således er skinnen specialtilpasset til dit tandsæt. Proceduren er den samme uanset om man får rettet tænder med invisaligni København eller andre steder i landet.

Ingen spinat i tænderne

Man får ikke kun en enkelt skinne, men i stedet flere forskellige. Skinnerne er lavet således at tænderne gradvist bliver rykket. Man kommer derfor udfor at man kun bruger hver enkelt skinne i en begrænset periode. Da hver skinne justerer tænderne en lille smule for hver gang man bruger den. Man skal have invisalign skinnen på hele tiden på nær når man spiser og drikker. Det betyder dog ikke at man er tvunget til at have den på til sociale arrangementer. Det smarte er nemlig at i så fald man skal til grillfest og ved at der skal spises en del, da kan man vælge at lade skinnen ligge derhjemme i de timer man er afsted og tage den på igen når man kommer hjem.

Få rettet tænder med invisalign i København

Man kan blandet andet få rettet tænder med invisalign i København. Der findes mange tandlæger, der benytter det som tandretningsmetode. Det er derfor en god idé at undersøge markedet. Nogle tandlæger tilbyder endda en gratis forundersøgelse hvis du overvejer at få rettet tænder med invisalign frem for mere almindlige tandretningsmetoder. Prisen for tandretning med invisalign i København kan variere, men starter gerne omkring 25.000 kr. Ved nogle tandlæger i København, der benytter denne metode, er det muligt at finansiere sin tandretning gennem dem, hvis man har brug for det. Prisen afhænger ofte af hvor meget der skal rettes og startprisen ved 25.000 er derfor kun vejledede.

Bliv komfortabel med dit smil

Tandretning med invisalign kan altså blive en bekostelig affære uanset om det bliver lavet i København eller andre steder. I stedet for at se det som en træls udgift, som tandlægeregninger tit er. Så skal man i stedet se det som en investering i sig selv og ens personlige velvære. For hvis du har det godt med dit smil, så smitter det gode smil af på andre. Er du blevet fristet til at få rettet dine tænder med invisalign og bor du i København så er det bare at undersøge dine muligheder for tandretning med den innovative og usynlige skinne. Tandlægerne vil vejlede dig til den bedste behandling for lige netop dig og dit tandsæt.