Forbedrer din rygning med E-cigaretter

En stor del af den danske befolkning er rygere. Der har været en lang periode, hvor antallet af rygere er faldet, men nu er det endnu engang på vej op. Skylden til det faldene antal kunne være, at folk blev mere oplyste omkring farerne ved at ryge. Dette har dog også resulteret i, at flere og flere vælger E-cigaretter fremfor almindelige cigaretter. Dette skyldes altså, at man ikke finder nogle af de over 4000 giftstoffer, der er i almindelige cigaretter, i cigaretter fra xsmoke. Det er altså et sundere alternativ til de almindelige cigaretter. Dog adskiller xsmoke sig fra mange andre e-cigaretter, da de fortsat har et hvis indhold af nikotin i sig. På samme tid er der også en hel del penge at spare, hvilket også tiltrækker mange af de danske rygere.

For mange handler det at ryge cigaretter nemlig ikke om selve røgen, men derimod en blanding af den dejlige bedøvelse man får af nikotinen samt det sociale aspekt af at ryge. Man ser tydeligt, hvordan det er langt nemmere at være social med mennesker, som man egentlig ikke kender, hvis man står og snakker over en lille cigaret. Dog er der en masse fordele ved at undgå den råd, som man ellers finder i normale cigaretter. Det vil gøre, at ens smagssans og lugtesans vil blive bedre igen efter røgen fra cigaretterne har ødelagt dem.

Med E-cigaretter er der mange valgmuligheder

Cigaretter er en af de varer, hvor man finder allerflest forskellige typer produkter. Man har altså utrolig mange valgmuligheder som ryger, men man vil ofte have et fortrukket mærke, som man gerne køber gang på gang. Dette fortrukket mærke, har man fundet efter mange års forsøg med forskellige typer cigaretter. Dette vil også ske, når man begynder på E-cigaretter fra xsmoke. Her er der nemlig også mulighed for at vælge forskellige smagsvarianter samt om man ønsker nikotin eller ej.

Når man begynder på sat ryge E-cigaretter vil de fleste ryger sikkert fortrække almindelig tobakssmag i begyndelsen. Dog kan man langsom begynde at bevæge sig væk fra både tobaksmagen og nikotinen, hvis man drømmer om et rygestop. Der er 8 forskellige smagsvarianter, og man kan derfor være nødt til at prøve sig frem, når man skal finde sin fortrukne. Det kan for eksempel være, at man lakridssmag eller mentholsmag. De fleste rygere vil ofte være rimelig skeptiske overfor denne variation i begyndelsen, og de fleste vil argumentere for, at E-cigaretter ikke er rigtige cigaretter, men man vil hurtig vænne sig til den nye form.

E-cigaretter er en sport

Når man ryger på e-cigaretter vil man opleve, at det involverer langt mere røg end almindelige cigaretter gør. Dermed kan man også begynde at lave forskellige tricks. Det er nærmest lavet til en hel sport at dampe, og der findes faktisk mesterskaber. På den måde bliver man automatisk også en del af et lille lukket fællesskab, når man udskifter de almindelige cigaretter med e-cigaretterne. Der er ingen tvivl om, at E-cigaretter kun vil blive mere og mere populære.

Kilde: https://www.xsmoke.com/dk

Klik ind påhttp://businessdesk.dk/ for at finde flere nyheder