Mizuno håndboldsko tager det bedste fra løbeskoene

Hvis du spiller håndbold nu, kan det være, at du bare har valgt at spille i dine løbesko. Løbeskoene er da heller ikke et dårligt valg, da du netop kommer til at løbe meget i håndbold, men der er også et bedre valg. Og det er at investere i nogle håndboldsko. Håndskoene tager udgangspunkt i løbeskoene, men tager så det bedste fra dem. Det gør, at du får nogle sko, der er designet til alle de vrid og retningsskift, som der er i en håndboldkamp. Det er slet ikke noget, som løbesko tager højde for.

Nogle sko, der er rigtig gode er Mizuno håndboldsko. Mærket laver også løbesko, og de har taget det bedste fra de sko og så tilføjet alt det, der er nødvendigt for at få nogle gode håndboldsko. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at nogle lette og stødabsorberende sko, der er designet til den sport, som du dyrker.

Mizuno håndboldsko er stødabsorberende uden at være for høje

Det kan være svært at lave sko, der er stødabsorberende, uden at de bliver for høje i hælen. Hvis de er for høje i hælen gør det dog, at din risiko for at falde eller vride om vil være meget større, når du har en høj hæl. Det vil øge risikoen for, at du bliver skadet. Har du først en skade, kan der gå lang tid, før du kommer oven på igen. Det vil være rigtig irriterende både i forhold til dit spil og til dit privatliv. Det er derfor en god ide, at du gør alt, hvad du kan for at undgå skader.

Mizuno håndboldsko er lavet, så de er meget stødabsorberende, men ikke er for høje i hælen. Det giver en meget stor grad af stabilitet. Det er rigtig vigtigt for, at du kan lande sikkert, når du har været i spring. I skoene er der arbejdet med både at skabe stabilitet i forfoden og i hælkappen. Det giver derfor en sko, der er meget skridsikker fra snude til hæl.

Nemt at skifte retning i Mizuno håndboldsko

Når du løber, løber du jo bare lige ud. Når du drejer, laver du ikke et skarpt sving. Du laver et blødt sving, der gør, at du ikke behøver at tage for meget af farten, når du løber. Det gør du dog i håndbold. Der kan du have brug for hurtigt at skifte retning, fordi der er en modstander, der kommer imod dig. Det er derfor rigtig vigtigt, at du har nogle sko, der tillader det.

Forestil dig, at du skal skifte retning i dine sko, og at dine fødder glider bare en millimeter indeni skoen, inden du rammer væggen og får mulighed for at skifte retning. Den millimeter vil være med til at sinke dig. Det er ikke meget, men hvis du tæller sekunderne sammen i løbet af en kamp, kan det være, at det bliver til et minut eller mere. Det er derfor vigtigt, at du har nogle tætsiddende håndboldsko, der gør det nemt for dig at skifte retning, uden at du mister tid.

Klik ind påhttp://businesszone.dk/ for at finde flere nyheder