Kom godt over dine tømmermænd

En god tur i byen kan ofte ende med en rigtig dårlig dag efterfølgende. Dagen er altid dårlig når man har fået for meget indenbords for efterfølgende betaler man den store pris. Det er ofte på grund af hovedpinen, at man vågner. Det dunker i hele hovedet og man kan hverken sove videre eller stå op på grund af den meget store smerte. Meget ofte er der dog visse ting du kan gøre for at komme godt igennem din dag med tømmermænd. Der er både visse ting du kan gøre dagen inden og så er der ting du kan gøre dagen derpå.

Forebyg dine tømmermænd på forskellige måder

Meget ofte ved man udemærket godt, at der er stor risiko for, at man får mange tømmermænd når man står på en bar eller til en fest og drikker igennem. Man tænker dog ikke så fornuftigt så sjældent gør man noget for at undgå disse tømmermænd. Der er dog noget man kan gøre, men det kræver, at man har meget selvdisciplin. Man skal nemlig kunne sige til sig selv, at man gør noget for sig selv, som man bliver glad for dagen efter. Det man især kan gøre er at drikke vand. Faktisk bør man drikke lige så meget vand, som man drikker alkoholiske drikker. Og hvis man vil gøre sig selv en rigtig stor tjeneste kan man hælde salt i vandet. Det gør, at kroppen ikke mister lige så meget væske og det er en god ting for dig dagen efter.

Det vil sige, at hvis man er meget træt af sine tømmermænd kan man godt gøre noget dagen inden. Skal man være sammen med et større selskab kan man eventuelt aftale, at man alle sammen sørger for at drikke meget vand. Så kan man minde hinanden om det og på den måde bliver det en social ting. Det vil sige, at man ikke er den eneste der sidder og drikker vand, og det gør det hele lidt sjovere. Vand er også en ting, som du kan gøre dagen derpå. For her bør du drikke rigtig meget vand fortsat. Generelt er der ingen tvivl om, at den bedste kur mod tømmermænd slet og ret er at drikke rigtig meget vand. Meget ofte kan man dog slet ikke drikke så meget vand og så er man lige vidt.

Med søvn kan du dæmpe tømmermænd

Noget andet du kan gøre for at få færre tømmermænd er, at du kan sove lang tid. Det er dog klart, at det kan være svært af og til hvis man har rigtig mange tømmermænd. I det tilfælde bør man stå op, tage et par piller og dernæst falde i søvn igen. Når man står op anden gang er der en stor sandsynlighed for, at man har det langt bedre.

Det kræver dog, at man har tiden til det for skal man stå tidligt op er dette ikke en taktik man kan følge. Hvis man derimod har hele dagen kan det være en rar måde at komme sig over sine tømmermænd.

Denne kur kan også hjælpe dig.