Dit byggeri bliver nemmere med en totalentreprise

Står du over for et større byggeprojekt, så gør dig selv den tjeneste at overvej en totalentreprise. Det er så meget lettere, end hvis du selv skal stå for al koordinering med håndværkerne.

Med en totalentreprise skal du kun vælge det ene firma, som så vil stå for al kontakt med de forskellige håndværkere, hvilket er et langt større arbejde, end de fleste går og regner med. Samtidig kræver det ofte professionel styring, da mange ting ellers kan gå galt.

Alt dette er klaret, hvis du bare vælger en totalentreprise. Samtidig bliver det ofte billigere på denne måde, da det er et stort og samlet projekt, hvorfor du er i en bedre forhandlingssituation. Skal du have mange små håndværkere ud til forskellige slags arbejde, så bliver det hurtigt dyrt.

Indhent flere tilbud på totalentreprisen

En anden god ting ved en totalentreprise er, at du kun skal forhandle om en samlet pris. Du kender derfor udgifterne på forhånd, og du kan bruge længere tid og flere kræfter på at vælge den rigtige entreprenør.

Det er altid en god ide at indhente flere tilbud, da man kan indhente flere tilbud på nettet i løbet af 5 minutter. Der er nemlig en masse portaler, hvor man kan indhente f.eks. 3 uforpligtende tilbud på arbejdet, hvorefter forskellige firmaer byder ind.

Så kan man vælge det billigste af tilbuddene, eller man kan bruge tilbuddet til en forhandlingssituation, hvis man har set sig lun på en anden håndværker.

Den korte tid man bruger på at indhente tilbud er givet godt ud, da der kan være adskillige tusinde kroners forskel på de forskellige tilbud. Du får aldrig en bedre timeløn, end hvis du sparer en masse bare på at indhente nogle tilbud.

Du skal heller ikke være bange for at forhandle med firmaerne, så længe man går det i en god tone, så er det helt normalt og ikke noget de bliver sure over. Man skal bare huske at være realistisk og spørge på en pæn måde, så er det også klart størst chance for, at man kan opnå rabat.

Brug gerne din lokale entreprenør

Er der en lokal entreprenør i dit nærområde, så kan det være en glimrende ide at se nærmere på dette firma. Lokale entreprenører benytter oftest lokale håndværkere, og de vil derfor gerne have arbejde i deres eget område, da det sparer dem tid og penge.

Samtidig er det lokale marked meget vigtigt for dem, da det er her mange af deres kunder er. De vil derfor gøre alt hvad de kan, for at lave det bedste arbejde for dig. De ved jo godt, at når du taler med alle dine naboer og venner i byen, så fortæller du godt om dem her, hvis de har lavet et godt stykke arbejde.

Så hvis du bor på Als, så prøv at undersøge om der ikke er en god entreprenør i Sønderborg. Du kan altid spørge vennerne i området, de kan helt sikkert fortælle om denne entreprenør har et godt ry.