Reklameartikler, der skaber synlighed

På de fleste arbejdspladser foregår størstedelen af arbejdet på computer, telefon eller anden elektronik. Det betyder dog ikke, at kuglepenne er gået af mode – især ikke som reklameartikel.

Der er rigtig mange situationer, hvor en kuglepen er den perfekte måde for dig at skabe synlighed blandt potentielle kunder. Du kan bare tage et hurtigt kig rundt på sit skrivebord eller i dit eget hjem, så kan du ved selvsyn opleve, hvor mange kuglepenne, der stadig findes rundt omkring.

Firmajulegaven

Leder du for eksempel efter en lækker og overkommelig firmajulegave til dine ansatte, er en klassisk og elegant reklame kuglepen med logo slet ikke et dårligt bud. Der er stor forskel på de kuglepenne du kan få i reklameregi og der er derfor også stor forskel i priserne. Ønsker du noget eksklusivt og rigtig elegant til dine medarbejdere kan der findes en lækker løsning, der helt sikkert vil vække glæde.

Messekuglepennen

Skal du på messe med dit firma er det en super god ide, at have logo kuglepenne med, for hvem bruger ike en kuglepen til at tage noter med på vej rundt blandt de udstillende på messen?

Her er det en klar fordel, både at bestille en billigere model af kuglepennen men også at bestille dem i større antal. Bestiller du flere bliver det automatisk også billigere for dig.

I sidste ende er det en helt sikker investering i synlighed, at vælge at have kuglepenne med logo/URL/firmanavn eller hvad ellers du kan komme på, for hver gang kunder bruger pennen vil han/hun tænke på dig – også selv om det måske er underbevidst.

Keyhanger

Er du ikke til kuglepennen, kan du i stedet trygt vælge den mere moderne keyhanger. Her får du en helt anden valuta for pengene, når det kommer til synlighed. Både fordi en keyhanger som oftest bæres om halsen og derfor som konsekvens heraf er synlig. Ikke for den, som bærer den, men for alle andre omkring.

På den anden side er anvendelsen af en keyhanger med logo ikke så stor som med en kuglepen. Der er dog stadig stor reklameværdi at hente.

Vælger du at få dit logo printet på en keyhanger i lækker kvalitet og får et godt, genkendeligt resultat, er det en rigtig flot og brugbar gadget at give kunderne med på vejen enten på messen eller i forbindelse med et køb.

Mediereklame og synlighed

At reklamere og annoncere på de sociale medier er i dag næsten et must for alle firmaer og udbydere af diverse tjenester. Men der er også brug for at differentiere sig og lægge sig godt tilrette i kundernes bevidsthed og med det in mente er synlighed i den mest basale form rigtig vigtigt.

Har du en kuglepen stående på dit skrivebord med et logo vil du se den flere gange om dagen, måske er du ikke bevidst om det, men den sætter sig stadig i bevidstheden.

Det vil også skabe genkendelighed, hvis du ser logoet andre steder og har du positive associationer med det er du mere åben som potentiel kunde. Vi vil nemlig gerne føle os trygge, og genkendelighed er ofte lig med tryghed.