Overvind døden ved hjælp af denne Pumpkin Smash anmeldelse

Denne Pumpkin Smash anmeldelse vil hjælpe dig på vej til at få et overblik over, hvordan man på denne maskine kan få fingrene i den store gevinst. Pumpkin Smash maskinen er udviklet af Yggdrasil Gaming, og er inspireret af Day of the Dead, på dansk De Dødes Dag, som er en Halloween begivenhed der stammer fra Mexico. Spillet går ud på at matche symboler som på en traditionel spillemaskine, her er der tale om masker fra De Dødes Dag placeret på græskar. Spillet har en formidabel grafik, med mange forskellige bonussystemer udløst af den rigtige kombination af symboler. Derudover indeholder maskinen 5 hjul og 20 betalingslinjer, hvor jackpotten udløser en gevinst på 1000 gange din indsats.

Spiludvikleren Yggdrasil Gaming er en forholdsvis ny udbyder på spilmarkedet, og har kun været på markedet siden 2013. Det betyder dog ikke, at selskabet er gået på kompromis med kvaliteten, og har på kort tid oparbejdet en solid markedsandel. De har opbygget et ry på at lave spil bygget på populære tegnefilm som Skønheden og Udyret og Junglebogen.

Hvordan spiller man på Pumpkin Smash maskinen?

I denne Pumpkin Smash Slot anmeldelse er der lagt vægt på at hjælpe dig til, hvordan man bedst bruger maskinen. Det typiske første skridt er at man skal bestemme sig for, hvor mange linjer man ønsker at satse på, det er dog ikke tilfældet med Pumpkin Smash som er låst til alle 20 linjer. Herefter skal man vælge hvor mange penge man ønsker at satse, bemærk at din mulige gevinst afhænger af din indsats, jo højere indsats jo højere gevinst. Nu er det faktisk bare at trykke på spin, da man på Pumpkin Smash heller ikke behøver vælge indsats per linje.

På Pumpking Smash er det muligt at spille for helt ned til 5 øre, hvilket er helt optimalt hvis du er nybegynder til at spille på spillemaskiner. Man føler stadig den helt særlige spænding ved at spille om rigtige penge, men samtidig ikke vil risikere et større beløb. Hvis man er lidt mere vovet kan man gå op og spille for 20 kr., som deraf også forøger din mulighed for en stor gevinst.

Hvor gode er mulighederne for at vinde penge på Pumpkin Smash?

Tilbagebetalingsprocenten er det man typisk vil kigge på, når det kommer til hvor gode ens muligheder er for at vinde penge. Tilbagebetalingsprocent er et udtryk for, hvor mange penge maskinen tilbagebetaler til spilleren. En procentsats på 50 % betyder altså at 50 kr. ud af 100 kr. bliver tilbagebetalt til spilleren, imens huset beholder de resterende 50 kr. I spillemaskine sammenhæng er der typisk en tilbagebetaling på 93 % – 96 %, hvilket er rigtig godt. Pumpkin Smash ligger her i den høje ende med en tilbagebetaling på hele 96,2 %, hvilket der også blev draget stor fordel af, da denne Pumpkin Smash anmeldelse blev skrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *